Go to Top

Rörsystem

SimplAir Rörsystem Trycklyft

Det nya SimplAir rörsystemet från Ingersoll Rand använder marinklassad aluminiumrör för att effektivt distribuera läckage fri trycklufts med hötg flöde. För tryckluft och andra inerta gaser, stöder även vacuum. Lägre kostnad, bättre prestanda, lättare installation och mindre underhåll än system i liknande material. SimplAir rörsystem är det bästa valet.

Fördelar

• Metallsystem — Säkrare och mer tillförlitligt än plast
• God rör till koppling anslutning — Ökad hållfasthet
Korrosions-resistent — Minimerar turbulens och tryckförluster
• Återvinningsbart rör material — Aluminiumrör kan återvinnas
• Låg vikt och lätta att hantera — Upp till 90% lättare än motsvarande stålrör
• Lätt att installera/modifiera — För snabbare och lättare montage och modifiering

Lägre totalkostnad

Simplair® rörsystemets marinklassade aluminium konstruktion levererar kostnadsbesparingar i alla steg av ägandet. Betydligt lättare än motsvarande stål system, Simplair® är det mest kostnadseffektiva valet. Simplair® rörsystem är starkare än plast och mer korrosions resistant än stål och dess läckagefria kopplingar reducerar behovet av löpande kontroller samt minskar chansen till oplanerade stopp. Detta tillsammans ger en överträffande design för att maximera effektivitet till den lägsta totalkostnaden.

Minimera kontaminering och turbulens

Ett rörsystem med renare yta på insidan minskar turbulens och tryckförluster. Simplair® systemets marinklassade aluminium ser till att insidan inte korroderar eller att oxidations baserad föroreningar följer med tryckluften, som annars kan hända i stålsystem. Kontaminering som inte bara orsakar turbulens och tryckförluster, utan även kan skapa korrosions relaterade problem i känslig utrustning.

En lösning för nästan alla behov

Simplair® rörsystem är tillgängligt i ett brett utbud av storlekar från 3/4″ till 8″ (20 mm till 220 mm) för att tillgodose nästan all applikationer. Hög kvalitet och lätt installation gör det smidigt att konstruera en anläggning.