Mil-tek Avfallspressar

Avfallspressar från Mil-tek är det mest optimala för små och stora företagare. Att använda tryckluft som media vid komprimering av avfall ger många fördelar, dels genom att komprimeringen fortsätter blir slutresultatet i många fall bättre.  Mil-tek tillverkar ett brett program med tryckluftsdrivna smidiga blå komprimatorer. Men maskinerna är i själva verket gröna – på det sättet att de är gjorda för att optimera avfallshanteringen och hjälpa våra kunder att hantera och sortera sitt avfall på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt. I vår produktion eftersträvar vi att minimera avfallet och maximera den effektiva användningen av material och resurser. Mil-teks tryckluftsdrivna balpressar är utrustade med vårt världspatenterade ECOdrive lågenergisystem, som minskar energiförbrukningen med upp till 60 %. Pressarna behöver ingen elinstallation och är lättplacerade, enkelheten gör dom i det närmaste underhålls fria. Pressarna innehåller ingen hydraulik eller el-komponenter och är väldigt tysta.

Sättet att hantera avfall blir enkelt och kostnadseffektivt.
Ring för mer information om hyra eller köp.

  • Mil-tek X-Press komprimatorer är en unik lösning för komprimering av blandat avfall, med en effektiv volymreduktion på upp till 10:1.
  • Tryckluftsdrivna avfallspressar kan med sin teknik tillämpa konstant tryck, vilket ger kompaktare och tyngre säckar med komprimerade sopor.
  • Avfallskomprimering gör att man hämmar tillväxten av dålig lukt och skadedjur, något som är ett framträdande problem på sommaren och i varmare klimat.
  • Följden blir en sundare arbetsmiljö, vilket i sin tur är bra för personal och anställda.
  • En oljefri Mil-tek avfallspress i rostfritt stål kan installeras direkt i ett kök, vilket möjliggör en enkel, säker och hygienisk avfallskomprimering. Mil-tek avfallspressar finns tillgängliga med fasta ramenheter eller med vagnar. De finns även i rostfritt stål och är idealiska för rörliga miljöer som inom sjöfart.
  • Mil-tek är certifierat enligt standarden för ledningssystem DS/EN ISO 14001:2004 och har kvalitetsledningssystem enligt ISO9001:2014