5.Calender_May

Efterfrågan på syregeneratorer inom det medicinska området växer snabbt. Skärpta internationella medicinska regelverk är också att sätta en tuffare krav på syreanläggningar för flöde, tryck och renhet övervakning.
Vår på plats syrgasgeneratorsystem är ett utmärkt alternativ till cylindrar och vätsketillförsel.

Oxymat är den enda tillverkaren kunna nå utloppstryck upp till 10 barg. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som passar dina behov; dvs skid montering, GSM-modem, fjärrstyrd arbetande och övervakning. Andra parametrar kan mätas på begäran, såsom kolväten, CO, CO2 och daggpunkt.

Men viktigast av allt, du får en ständig källa till syre produceras på sjukhuset, så att den är tillgänglig var och när det behövs.
Oxymat syregeneratorer
produceras i enlighet med MDD (direktivet medicintekniska produkter), PED (direktivet tryckutrustning) och är CE-medicinska certifierade. Våra generatorer också uppfylla ISO 10083.
Den Oxymat medicinska försäljning team är redo att samråda projekt med dig för att säkerställa en lyckad installation av systemet. Och vår serviceavdelning kommer att se till att ditt system alltid är i toppskick.